Πύλη:Αρχική/Γνωρίζετε ότι

Από Γενικά Αρχεία Κράτους, Αρχεία Ν. Ροδόπης
(Διαφορές μεταξύ αναθεωρήσεων)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
μ
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
[[Αρχείο:George Devine Treloar portraito.jpg|left|90px]]
 
[[Αρχείο:George Devine Treloar portraito.jpg|left|90px]]
Το χωριό [[Θρυλόριο]] δημιουργήθηκε μετά την Συνθήκη της Ανταλλαγής Πληθυσμών του 1923 από πόντιους πρόσφυγες; Το όνομα του χωριού έχει το όνομα του Αυστραλού ύπατου αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών George Davine Treloar ο οποίος έβαλε θεμέλια και όρθωσε πολλούς προσφυγικούς οικισμούς στην Θράκη, μεταξύ των οποίων και το Θρυλόριο.  
+
Το χωριό [[Θρυλόριο]] δημιουργήθηκε μετά την Συνθήκη της Ανταλλαγής Πληθυσμών του 1923 από πόντιους πρόσφυγες; Το όνομα του χωριού έχει το όνομα του Αυστραλού ύπατου αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών George Davine Treloar (φωτογραφία) ο οποίος έβαλε θεμέλια και όρθωσε πολλούς προσφυγικούς οικισμούς στην Θράκη, μεταξύ των οποίων και το Θρυλόριο. Το Θρυλόριο βρίσκεται 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Κομοτηνής.
 
+
Το Θρυλόριο βρίσκεται 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Κομοτηνής. H εικόνα είναι to πορτραίτο του Treloar.
+

Παρούσα αναθεώρηση της 12:21, 5 Φεβρουαρίου 2012

George Devine Treloar portraito.jpg

Το χωριό Θρυλόριο δημιουργήθηκε μετά την Συνθήκη της Ανταλλαγής Πληθυσμών του 1923 από πόντιους πρόσφυγες; Το όνομα του χωριού έχει το όνομα του Αυστραλού ύπατου αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών George Davine Treloar (φωτογραφία) ο οποίος έβαλε θεμέλια και όρθωσε πολλούς προσφυγικούς οικισμούς στην Θράκη, μεταξύ των οποίων και το Θρυλόριο. Το Θρυλόριο βρίσκεται 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Κομοτηνής.

Προσωπικά εργαλεία
Περιοχές ονομάτων
Παραλλαγές
Ενέργειες
Πλοήγηση
Εργαλεία